За крок до мрії: випускники стомату нацуніверситету в Ужгороді – з дипломами

За крок до мрії: випускники стомату нацуніверситету в Ужгороді – з дипломами
Документи про вищу освіту отримали 109 молодих спеціалістів, із них три – з відзнакою.

 

Замість білих халатів – вечірні сукні й ділові костюми. 29-го червня на стоматологічному факультеті відбулося урочисте вручення дипломів. До головної зали Закарпатської обласної філармонії випускники підіймалися під звуки оркестру.

Розпочався ж урочистий захід із Гімну України. Із вітальними словами до випускників звернулися декан Євген Костенко та його заступник із роботи з іноземними студентами Людмила Горзов. Висловили подяку студентам за п’ять років участі в житті факультету, побажали любити свою справу й завжди досягати визначених цілей.

«Незважаючи на довгий шлях, ваш курс запам’ятається активною соціальною та громадською позицією. Ви були найстараннішими і найкреативнішими студентами! залишайтеся такими, не втрачайте себе! П’ять років безперервної праці закінчуються – і це підтверджує документ, який символізує вашу здатність бути професійними лікарями!» – зазначив Євген Костенко.

Людмила Горзов перейняла естафету привітань і додала: «Бажаю вам міцного здоров’я, реалізації мрій та добрих людей на життєвому шляху! Не забувайте одне одного, пам’ятайте ваш факультет, викладачів та альма-матер!»

Урочиста промова лунала українською та англійською мовами, адже цьогоріч стоматологічний факультет закінчило дев’ятеро іноземних студентів.

Загалом дипломи отримали 109 молодих спеціалістів, із них три документи – з відзнакою.

За традицією, випускники стоматологічного склали Клятву лікаря України й востаннє заспівали студентський гімн «Gaudeamus».

Завершилася урочиста частина ліричним слайд-шоу з фотографій за всі п’ять років навчання випускників, яке зворушило весь зал.

Бажаємо нашим випускникам насолоджуватися професією, а здобуті знання перетворювати на красиві білосніжні усмішки майбутніх клієнтів.

Каріна Негря, студентка відділення журналістики УжНУ

 

01 липня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів