Другу річницю спільноти Uzhhorod Bicycle Culture відзначили 40-кілометровим заїздом

Другу річницю спільноти Uzhhorod Bicycle Culture відзначили 40-кілометровим заїздом
Сьогодні велоспільноті Ужгорода Uzhhorod Bicycle Culture виповнилося 2 роки.

 

З нагоди дня народження ужгородські велосипедисти вирішили спільно подолати відстань у 40 кілометрів за маршрутом Ужгород – Дубки – Гута – Невицький замок – Ужгород. Долучилися до святкової подорожі кілька десятків містян, об′єднаних ідеєю активного та здорового способу життя і відпочинку.

Стартували велосипедисти з площі Театральної через центр міста за наміченим маршрутом. Попри перспективу дощу учасники заїзду були сповнені святкового настрою.

Uzhhorod Bicycle Culture – це туристична спільнота поціновувачів велосипеду і всього, що з ним пов′язано. З дня заснування, 1 липня 2016 року, учасники UBC спільно організовують і проводять веломандрівки мальовничими куточками Закарпаття, зокрема й гірськими маршрутами, а також за кордоном. Окрім того, велосипедисти тренуються, вдосконалюють свої велонавички, популяризують культуру велосипедного руху, спільно з міською владою і однодумцями проводять масові міські заїзди тощо. На сьогодні онлайн-спільнота Uzhhorod Bicycle Culture у мережі Facebook налічує понад 1300 учасників – активних членів громади, які вболівають за велосипедний Ужгород і мріють, аби у місті була створена відповідна велоінфраструктура.

Ужгород вже не раз під час масових заходів ставав двоколісним, і загалом у місті дуже багато прибічників велотранспорту – від наймолодших ужгородців до їхніх дідусів і бабусь. Очевидно, що велосипедному Ужгороду бути, а тим, хто розвиває і втілює цю ідею, велика дяка і з Днем народження!

Нагадаємо, що 27 червня через негоду в Ужгороді перенесли масовий велозаїзд Big City Ride.

Катерина Ірха для uzhgorod.net.ua

 

01 липня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів