На Закарпатті суд виніс вирок серійному крадію

На Закарпатті суд виніс вирок серійному крадію
Найближчі 3 роки він проведе за гратами.

 

Мукачівський міськрайонний суд виніс вирок стосовно 30-річного мукачівця, який вчинив ряд крадіжок на території міста Мукачева. Чоловік викрав 5 велосипедів, електроніку та інше. За скоєні злочини суд призначив йому покарання — 3 роки позбавлення волі.

30-річний мукачівець, якого затримали працівники Мукачівського відділу поліції, визнаний винним у скоєнні дев‘яти кримінальних правопорушень.

Як встановили поліцейські, чоловік причетний до восьми крадіжок майна мукачівців. Серед них 5 велосипедів, телевізор, електроінструменти, тощо. Правоохоронці затримали крадія на місці останнього злочину. З будинку мукачівця по вулиці Ілони Зріні чоловік викрав чавунні батареї.

Крім того встановлено, що до злочинної діяльності підозрюваний втягнув і неповнолітнього мукачівця: запропонував 16-річному хлопцеві вчинити крадіжку.

Сума збитків, яких зазнали потерпілі, загалом склала 17 000 гривень.

Досудове розслідування у цих справах було завершено та скеровано з обвинувальним актом до місцевого суду. Злочинні дії чоловіка мукачівські слідчі кваліфікували за частинами 2 та 3 статті 185 та частиною 1 статті 304 Кримінального кодексу України, тобто крадіжки та втягнення неповнолітнього у злочинну діяльність.

Вина чоловіка у скоєнні вказаних правопорушень була повністю доведена. Мукачівський міськрайонний суд визнав його винним в інкримінованих йому злочинах і призначив покарання у вигляді 3 років позбавлення волі.

Джерело: Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

02 липня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів