Закарпатські залізничники та члени їхніх родин вже відкрили літній сезон в оздоровницях "Укрзалізниці"

Закарпатські залізничники та члени їхніх родин вже відкрили літній сезон в оздоровницях "Укрзалізниці"
Загалом таких "залізничних" санаторіїв і дитячих таборів нараховується нині зо три десятки.

 

Усі 30 оздоровчих закладів Укрзалізниці успішно розпочали літній сезон. Упродовж сезону в них відпочине майже 33 тис. залізничників і їх сімей. Ці плани цілком зіставні з минулорічними: у літньому сезоні 2017-го оздоровчі заклади Укрзалізниці прийняли приблизно 32 тис. залізничників, у тому числі майже 11 тис. дітей.

Укрзалізниця докладає значних зусиль для того, щоб максимально розширити можливості з оздоровлення своїх співробітників. Перші залізничники та члени їх сімей уже відкрили літній сезон у численних санаторіях і дитячих таборах. А санаторії в Хмільнику, Миргороді, Одесі, «Щуровському» та Трускавці працюють у цілорічному режимі, тож можливість відпочити й набратися сил є в кожного працівника ПАТ «Укрзалізниця».

Умови отримання путівки для всіх працівників однакові: працівник має звернутися до своєї первинної профспілкової організації за місцем роботи з відповідною заявою. Путівки розподіляються серед працівників з урахуванням різних критеріїв (чи отримував даний співробітник путівки останнім часом, його сімейний стан, стан здоров’я тощо), інформує "Магістраль".

 

02 липня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів