Над чим сьогодні працюють комунальники в Ужгороді?

Над чим сьогодні працюють комунальники в Ужгороді?
Сьогодні в Ужгороді косять зелені зони Ротарі парку, на площі Богдана Хмельницького, кладовищі «Барвінок» та на узбіччі вулиць Краснодонців, Михайла Грушевського, Одеській, Франтішека Тіхого, Мукачівській, Перемоги, Федора Достоєвського, Володимира Погорєлова та Марії Заньковецької.

 

Працівники підприємства «Закарпателектробуд» міняють лампи та ремонтують світильники на пішохідному мосту та на вулиці Закарпатській, також ремонтують трансформаторну підстанцію №128 на вулиці Володимира Гошовського (Боженка).

На перехресті вулиць Михайла Грушевського – Марії Заньковецької працівники КП «КШЕП» ремонтують світлофор.

Працівники обслуговуючих компаній прибирають на своїх вулицях і дільницях.

Стихійні сміттєзвалища ліквідовують на вулицях Юрія Гойди, Тараса Шевченка, В’ячеслава Чорновола, Підградській та на проспекті Свободи, 31,18.

Реконструкцію інженерних мереж, щебеневі основи, покриття з кам’яної бруківки, лунки для посадки дерев та закладні опори для вуличного освітлення продовжують робити на площі Шандора Петефі.

Капітальний ремонт тротуарів проходить на вулицях Юрія Гагаріна (роблять щебеневі основи, бордюри, покриття з ФЕМ-плитки), Марії Заньковецької (від перехрестя вулиці Михайла Грушевського до перехрестя вулиці Тиводара Легоцького), Олександра Можайського (8 Березня-Минайська), Минайській (підготовчі роботи від вулиці Бородіна до будинку № 67) та на площі Корятовича (демонтують та вивозять старе покриття з ФЕМ-плитки).

На вулиці Перемоги в рамках капітального ремонту проводять підготовчі роботи до майбутнього асфальтування. Поточні ремонти проводять на вулицях Олександра Фединця (перемощення кам’яної бруківки) та Електрозаводській.

Джерело: Ужгородська міська рада у ФБ

 

02 липня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів