За вбивство під час сварки закарпатець "мотатиме строк" у сім років

За вбивство під час сварки закарпатець "мотатиме строк" у сім років
Прокурорами Тячівської місцевої прокуратури підтримано публічне обвинувачення у кримінальному провадженні за фактом спричинення жителю с. Бедевля, Тячівського району умисного тяжкого тілесного ушкодження, що спричинило смерть та завідоме залишення без допомоги особи, яка перебуває в небезпечному для життя стані.

 

У ході судового розгляду доведено, що у липні 2017 року підозрюваний, в ході сварки з потерпілим, наніс останньому серію смертельних ударів по тілу та завідомо залишив в такому стані неподалік однієї АЗС у м. Тячеві.

На підставі зібраних доказів, вироком суду чоловіка визнано винним у вчиненні злочинів, передбачених ч. 2 ст.121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого) та ч. 3 ст. 135 КК України (завідоме залишення без допомоги особи, яка перебуває в небезпечному для життя стані і позбавлена можливості вжити заходів до самозбереження внаслідок іншого безпорадного стану, якщо той хто залишив без допомоги, сам поставив потерпілого в небезпечний для життя стан, що спричинило смерть особи)  та засуджено до 7 років позбавлення волі.

Прес-служба прокуратури Закарпатської області

 

02 липня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів