Два призові місця на фестивалі конкурсі в Болгарії взяли танцівники Буштинської гімназії-інтернату із Закарпаття

Два призові місця на фестивалі конкурсі в Болгарії взяли танцівники Буштинської гімназії-інтернату із Закарпаття
Зразковий хореографічний колектив «Квіти Карпат» Буштинської гімназії-інтернату (керівник Олеся Кепіч) днями повернувся з міжнародного фестивалю-конкурсу мистецтв «Perl Fest», який проходив 20-26 червня у місті Єленіте (Болгарія). Поїздка принесла вихованцям два призові місця, чудовий відпочинок на морі, а також безліч позитивних емоцій.

 

Конкурсна програма фестивалю була надзвичайно насиченою та цікавою. Діти мали можливість оцінити рівень виконання та постановки інших колективів, розширити творчий досвід.

Головним членом журі був відомий переможець шоу «Танцюю для тебе», україно-венесуельський хореограф і співак Амадор Лопес. Оцінювати конкурсантів йому допомагали учасники шоу «Танцюють всі» та хореографи проекту «Майданс» Вадим Лященко та Мар'яна Свята, викладач танцювальної студії «Rumbero's», соліст шоу-балету і групи «Rumbero's» Олег Сарафін та директор фестивалю, Заслужений діяч естрадного мистецтва України, магістр педагогічної освіти Віта Савінська.

Зразковий хореографічний колектив «Квіти Карпат» представив на розгляд журі два танці. В результаті за дитячий танок «Вечірка» отримали диплом лауреата другої премії в номінації «Хореографічне мистецтво» у віковій категорії 8-11 років. Народно-стилізований танець «Моя країна – Україна» отримав диплом за перше місце у цій же номінації (змішана вікова категорія). Дипломом за високий професіоналізм, сумлінну працю, вагомий особистий внесок у виховання та підготовку творчої молоді нагородили і керівника колективу Олесю Кепіч.

Після закінчення конкурсної програми юні таланти насолодились майстерними хореографічними та вокальними виступами членів журі. Наступного дня відбувся флешмоб на пляжі під керівництвом Вадима Лященко та Мар'яни Святої.

«Сонячна погода і тепле море, поживання у чотиризірковому готелі на узбережжі моря, харчування all inclusive, нові знайомства з учасниками різних колективів, ігри на пляжі, відвідини аквапарку, вечірні прогулянки містом – все це сприяло незабутньому відпочинку, дало можливість оздоровитись та отримати незабутні враження», – розповідає керівник зразкового колективу Олеся Кепіч.

Вітаємо з черговим творчим досягненням та до нових перемог!

 
 
 
 
 

Джерело: Tyachiv.com.ua

 

02 липня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів