Найвідоміший закарпатський журнал «Унікум» призупиняє свій вихід

Найвідоміший закарпатський журнал «Унікум» призупиняє свій вихід
Уже 5 років виходить у світ повнокольоровий журнал «Унікум (Унікальне Закарпаття)», який став своєрідною візиткою Закарпаття. Прекрасна поліграфія, цікавий зміст, особливий дизайн, відомі автори творили справді непересічне явище на обласному ринку мас-медіа.

 

Не дивно, що гості нашого краю були здивовані, що маленька область має видання такого рівня, який нічим не поступається кращим столичним журналам.Днями відбулася презентація 15 номера «Унікуму», яке містило вже 160 сторінок. На жаль, як повідомили видавці, це число «Унікального Закарпаття» може стати останнім, оскільки рекламного ринку в області не вистачає для утримання глянцевого видання. Бракує і меценатської підтримки. Але й ці 15 номерів, що складають майже дві тисячі кольорових сторінок, є унікальним феноменом для Закарпаття. Видання кольорового журналу у час, коли помирають навіть популярні газети, було справжнім дивом.

Головний редактор журналу «Унікум» Тамара Бабич сподівається, що видання тільки призупинило свій вихід на певний час. Але вже з певністю можна прогнозувати, що кожен з 15 номерів закарпатського «Унікуму» віднині стає раритетом.

       

Uzhgorod.net.ua

 

03 липня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів