Запаси дурману виявила поліція у молодого мукачівця під час обшуку

Запаси дурману виявила поліція у молодого мукачівця під час обшуку
Заборонені речовини — метамфетамін та наркотики знайшла поліція під час обшуку за місцем проживання 20-річного мукачівця. Знахідки правоохоронці вилучили та направила на експертизи. Походження знайденого та мету його зберігання з‘ясовує поліція. Розпочато слідство.

 

Працівники Управління протидії наркозлочинності та слідчий мукачівської поліції провели санкціонований  судом обшук  за місцем проживання 20-річного мешканця Мукачева. 

У ході огляду помешкання мукачівця   правоохоронці виявили  поліетиленові шприци та згортки фольги, в середині яких знаходилась порошкоподібна речовина з виду схожа на метамфетамін, та згорток із вмістом сухої подрібненої речовини рослинного походження, з виду схожої на марихуану, вагою близько 30 грамів  та електронні ваги. Як пояснив чоловік, наркотики він зберігав для власного споживання. 

Вилучені речовини направлені на проведення експертизи. За даним  фактом в поліції  відкрили кримінальні провадження за ч. 1 статті 309 Кримінального кодексу України, тобто незаконне зберігання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту, що карається обмеженням або позбавленням волі на  строк до 3 років. 

Наразі поліція з’ясовує мету зберігання та походження заборонених речовин. 

За матеріалами Відділу комунікації поліції Закарпатської області

 

03 липня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів