Цікаві подробиці закарпатського перетягування канату Захід-Схід

Українські богатирі та олімпійські призери зі Сходу та Заходу змагалися у перетягуванні канату

 

Як повідомляє Ужгород.нет 30 червня у селищі Поляна на Закарпатті встановили новий національний рекорд з перетягування канату - 100 чоловік змагалися зі 100-метровим канатом у руках. Встановлення рекорду відбулося в рамках фестивалю громадського здоров'я “Поляна Сили”. Учасники розділилися на дві команди - Схід, яку очолив український богатир Олександр Лашин, та Захід, капітаном якої став володар титулів “Найсильніша людина України” та “Найсильніша людина світу” Василь Вірастюк.

Учасники недарма розділилися на дві команди - до маріупольця Лашина потрапили спортсмени, що народилися на Сході України, а іванофранківець Вірастюк зібрав богатирів із Заходу. Разом з українськими богатирями рекорд встановлювали лідер руху стріт-воркауту в Україні Денис Мінін, олімпійський чемпіон Богдан Макуц та професійний мандрівник і цілитель Голтіс.

“Схід та Захід разом - і ми вже не вперше це доводимо. Українці - найсильніша нація на планеті! Ми непереможні, коли разом”, - підкреслив Олександр Лашин перед встановленням рекорду.

Перетягування канату - змагання, в якому важко обійтися без переможців. Цього разу сильнішими виявилися гравці команди Василя Вірастюка. Але рекорд встановили разом - і вихідці зі Сходу, і народжені на Заході.

Національний рекорд зафіксував представник Національного реєстру Віталій Зорін.

Ужгород.нет

 

03 липня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів