На Кубку світу з кікбоксингу успішно виступили вихованці тренера-поліцейського з Ужгорода

На Кубку світу з кікбоксингу успішно виступили вихованці тренера-поліцейського з Ужгорода
Закарпатські кікбоксери виступали в складі збірної України.

 

На адресу керівництва поліції Закарпаття надійшла подяка з обласної федерації кікбоксингу майору поліції Ігореві Шимоняку, який активно займається цим видом спорту й тренує молодих спортсменів.

Президент федерації кікбоксингу Закарпатської області Анатолій Перцев звернувся із листом до начальника Головного управління Національної поліції в Закарпатській області Романа Стефанишина, в якому він просить відзначити працівника поліції краю Ігоря Шимоняка.

Начальник сектору міжнародного поліцейського співробітництва ГУНП в Закарпатській області майор поліції Ігор Шимоняк активно займається спортом, зокрема кікбоксингом, тренує молодих спортсменів.

"Шановний Романе Ігоровичу! Прошу вас відзначити Шимоняка Ігоря Віталійовича за вагомий особистий внесок у розвиток фізичної культури та спорту, а саме кікбоксингу, за сумлінну, плідну працю та в зв’язку з результативним виступом на Кубку Світу ВАКО в місті Будапешт спортсменів Закарпаття, які брали участь в даних змаганнях у складі збірної України та займаються під його керівництвом", - йдеться в листі голови обласної федерації кікбоксингу Анатолія Перцева.

Джерело: Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

03 липня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів