Що у планах ужгородських комунальників на сьогодні?

Що у планах ужгородських комунальників на сьогодні?
Сьогодні в Ужгороді косять зелені зони на проспекті Свободи («АВЕ-Ужгород»), вулиці Перемоги («Прибиральник Плюс») та на вулиці Закарпатській (ТОВ «Наш Добробут»).

 

Працівники підприємства «Закарпателектробуд» міняють лінію вуличного освітлення та ремонтують світильник на Київській набережній, також світильник міняють на вулиці Антона Чехова, а лампи – на Минайській.

«УжАгромікс» проводить формувальну обрізку та стрижку живоплоту на Київській набережній.

Вночі вулиці міста прибирали із використанням спецтехніки комунального підприємства КШЕП. Сьогодні працівники цього підприємства ремонтують світлофор на Минайській, 67.

«АВЕ-Ужгород» перевіряє по місту майданчики збору твердих побутових відходів – чи не створили там стихійні смітники. Також обробляють гербіцидами бруківку на вулицях Небесної Сотні, Олександра Духновича, Олександра Довженка, Івана Крилова, площах Олександра Пушкіна, Корятовича набережній Незалежності.

Продовжується капітальний ремонт:

– покриття площі Шандора Петефі (викладають кам’яну бруківку);

– тротуарів на вулиці Юрія Гагаріна (роблять щебеневі основи, бордюри, покриття з ФЕМ-плитки);

– вулиці Перемоги (демонтують бордюри, дорожнє покриття);

– вулиці Марії Заньковецької – від перехрестя з Михайла Грушевського до перехрестя з Тиводара Легоцького (ставлять бордюри, піднімають обойми колодязів, роблять щебеневі основи на тротуарах;

– тротуару на площі Корятовича (демонтують і вивозять старе покриття);

– тротуарів на вулиці Минайській – від вулиці Олександра Бородіна до буд. № 67 (підготовчі роботи)

Триває і реконструкція вулиці Олександра Можайського – від вулиці 8 Березня до Минайської (роблять щебеневі основи, покриття з ФЕМ-плитки).

Сьогодні також тривають поточні ремонти вулиці Олександра Фединця – перемощують бруківку та дорожнього покриття на вулиці Електрозаводській.

Джерело: Ужгородська міськрада у ФБ

 

04 липня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів