Львівський апеляційний суд залишив у СІЗО чотирьох підозрюваних у нападі на табір і вбивстві закарпатського рома

Львівський апеляційний суд залишив у СІЗО чотирьох підозрюваних у нападі на  табір і вбивстві закарпатського рома
Апеляційний суд Львівської області розглядає скарги підозрюваних осіб, які були затримані в ніч із 23 на 24 червня, після нападу на ромський табір і вбивства 24-річного чоловіка ромського походження.

 

Молоді люди просять суд змінити запобіжний захід у вигляді тримання їх під вартою протягом 60 днів на домашній арешт. На сьогодні апеляційний суд ухвалив рішення щодо 4 підозрюваних.

Пустомитівський районний суд 25 і 26 червня для восьми підозрюваних у справі нападу на ромський табір обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою у СІЗО без права внесення застави. Серед арештованих один повнолітній, який ніде офіційно не працює, а решта – неповнолітні особи, учні та випускники львівських шкіл і ліцею.

Захисники підозрюваних просили апеляційний суд пом’якшити для їхніх підзахисних запобіжний захід – відпустити їх під домашній арешт. Апеляційний суд Львівської області не задовольнив клопотання для підозрюваного організатора нападу на ромський табір Андрія Тички і ще трьох неповнолітніх осіб. Відтак всі вони надалі залишаються під вартою у слідчому ізоляторі Львова.

За матеріалами Радіо Свобода

 

06 липня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів