Касир у Мукачеві навидавала "лівих" кредитів на 360 тис. гривень

Касир у Мукачеві навидавала "лівих" кредитів на 360 тис. гривень
В Мукачеві судитимуть касира державного банку, яка зловживаючи службовим становищем розтратила більше 360 тис грн

 

За процесуального керівництва Мукачівської місцевої прокуратури СВ Мукачівського ВП ГУНП в Закарпатській області завершено та скеровано до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні, щодо касира одного з державних банків міста Мукачево, яка зловживаючи своїм службовим становищем розтратила більше 363 тис грн.

Встановлено, що підозрювана, під приводом надання грошей у кредит клієнтам банку, неодноразово видавала їх іншому працівнику за підробленими останньою видатковими касовими ордерами.

Загалом, досудовим розслідуванням зібрано докази про вчинення дев’яти таких випадків, у наслідок чого, державному банку заподіяно збитків на загальну суму 363 тис грн.

Жінці пред’явлено обвинувачення за ч.3, ч.4 ст.191 України - розтрата чужого майна, шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем, вчинена повторно та у великих розмірах.

Обвинувальний  акт  скеровано до суду для розгляду по суті.

Матеріали, щодо колишньої «колеги» підозрюваної наразі виділено в окреме провадження, розслідування в якому триває за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.4 ст. 190 КК України (шахрайство, вчинене в особливо великих розмірах).

За матеріалами Прес-служби прокуратури Закарпатської області

 

06 липня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів