День поліції в Ужгороді: урочистості, нагородження і масштабні показові виступи

День поліції в Ужгороді: урочистості, нагородження і масштабні показові виступи
Сьогодні в Ужгороді на площі Народній відбулися урочистості до Дня поліції України. Після офіційної частини в обласному центрі пройшла масштабна демонстрація умінь та навичок закарпатських правоохоронців.

 

На майданчику перед пам’ятником Тарасу Шевченку вишикували особовий склад ГУ НП у Закарпатській області та поліцейських патрульної поліції. До Дня поліції України кращим правоохоронцям області вручили відзнаки МВС, облдержадміністрації, обласної ради, міста Ужгород, органів державної влади та місцевого самоврядування.

На знак шани і пам’яті поліцейські поклали квіти до меморіалу на честь своїх загиблих колег, які віддали життя, виконуючи службові обов’язки.

Головним дійством урочистого заходу стали показові виступи поліцейських кінологів, роти особливого призначення та виставка спецзасобів та озброєння біля Головного управління Національної поліції у Закарпатській області.

Лише очевидці знали і розуміли, що відбувається перед будівлею Закарпатської ОДА. А там стріляло, вибухало, димілося, стрибало… Службові собаки під керівництвом кінологів затримували зловмисників, шукали заборонені речі, демонстрували спритність і бездоганне виконання команд наставника. Усі присутні побачили не лише вправність, але й відданість чотирилапих охоронців правопорядку – як демонстрація, кінолог зі своїм вихованцем спільно «віддали честь» наприкінці показового виступу.

А вже далі почалося найбільш видовищне – рукопашний бій, стрільба, затримання групи озброєних злочинців, що чинили опір, визволення заручників, розбивання палаючої цегли… Біля головної адмінбудівлі краю курсувала спецтехніка, стріляли з автоматів і гвинтівок, підривали димові шашки і автомобілі. Дії, наближені до реальних, вразили видовищністю і точністю. Все було настільки динамічно, що глядачі не встигли навіть злякати гучних вибухів. А коли розвіявся дим, то всі були живі-здорові і звільнені з умовного полону. Браво, поліцейським! Зі святом, правоохоронці!

Нагадаємо, що день поліції України в Ужгороді розпочався святом для дітей.

Катерина Ірха для uzhgorod.net.ua

 

06 липня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів