УжНУ запрошує випускників шкіл та коледжів Закарпаття здобувати освіту за спеціальністю "Комп’ютерна інженерія"

УжНУ запрошує випускників шкіл та коледжів Закарпаття здобувати освіту за спеціальністю "Комп’ютерна інженерія"
До уваги випускників шкіл та коледжів Закарпаття та інших регіонів України!

 

Кафедра комп’ютерних систем та мереж ДВНЗ «УжНУ» запрошує Вас продовжити навчання за спеціальністю «Комп’ютерна інженерія» (освітня програма «Комп’ютерні системи та мережі»), яка є найбільш універсальною в галузі «Інформаційні технології».

Для вступу на основі повної загальної середньої освіти необхідні результати ЗНО з таких предметів:

1) Українська мова та література - не менше 100 балів, ваговий коефіцієнт - 0.25;

2) Математика - не менше 100 балів, ваговий коефіцієнт - 0.40;

3) Фізика або Іноземна мова (англійська, німецька, французька, іспанська) - не менше 100 балів, ваговий коефіцієнт - 0.25.

У конкурсному відборі враховуватиметься середній бал атестата (ваговий коефіцієнт - 0.1)і. Обчислити свій конкурсний бал можна з допомогою Калькулятора вступника до ДВНЗ "УжНУ", розробниками якого є студент нашої спецільності Гедеон Томас та начальник Центру інформаційних технологій, випускниця та викладач кафедри Христина Мишковська.

Детальна інформація про навчання - у кафедральному розділі сайту ДВНЗ "УжНУ", у тому числі сучасні розробки із «зелених технологій» в комп’ютингу та комунікаціях. а також у рекламному буклеті - частина 1, частина 2.

Прийом вступників, які здобули освітньо-кваліфікаційний рівень молодшого спеціаліста за спеціальністю 5.05010201 «Обслуговування комп’ютерних систем і мереж» (або 123 "Комп’ютерна інженерія"), проводиться за результатами фахового вступного випробування, із врахуванням середнього бала диплома молодшого спеціаліста. Успішне складання випробування дає можливість здобувати ступінь бакалавра за державним замовленням на денній формі (скорочений термін навчання – 1 рік 10 місяців). 

Вступники, які здобули освітньо-кваліфікаційний рівень молодшого спеціаліста за іншими спеціальностями, можуть бути зарахованими на другий або третій курс денної форми навчання за результатами фахового вступного випробування із врахуванням середнього бала диплома молодшого спеціаліста.

Детально про вступ:

ДВНЗ "УжНУ" запрошує випускників коледжів продовжити навчання для здобуття освітнього ступеня бакалавр (магістр медичного та фармацевтичного спрямувань)

Для підготовки до вступу випускникам коледжів:

Програма фахового вступного випробування

Всі випускнити бакалаврату мають можливість продовжити навчання для здобуття ступеня магістр (термін – 1 рік 4 місяці).

Кафедра комп’ютерних систем та мереж інженерно-технічного факультету УжНУ

 

06 липня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів