Як на площі Народній в Ужгороді День Національної поліції України відзначали...

Як на площі Народній в Ужгороді День Національної поліції України відзначали...
Сьогодні, 6 липня, Головне управління Національної поліції в Закарпатській області урочисто відзначило День Національної поліції України на площі Народній в Ужгороді. Крім друзів, родичів та знайомих правоохоронців, особовий склад поліції прийшло привітати керівництво Закарпатської обласної ради, Мукачівської районної адміністрації, Ужгородської та Мукачівської міських рад, ДСНС, УСБУ в Закарпатській області, прокуратури та інші колеги.

 

Урочистості розпочали з виконання Державного Гімну України оркестром поліції Закарпаття. З вітальним словом виступив начальник ГУНП в Закарпатській області Роман Стефанишин, який закликав присутніх вшанувати хвилиною мовчання всіх правоохоронців, які віддали життя під час несення служби, а також героїчно загиблих захисників держави.

«Щиро зичу всім працівникам поліції та ветеранам міліції здоров’я, успіхів, сил та наснаги, щоденних перемог та здобутків», – відзначив керівник поліції Закарпаття під час вітальної промови.

Найкращим працівникам поліції вручили грамоти і подяки Міністерства внутрішніх справ, Національної поліції України та відзнаки органів місцевого самоврядування. Після урочистостей для всіх присутніх підготували показові виступи спеціалісти кінологічного центру ГУНП в Закарпатській області, рота поліції особливого призначення та спецпризначенці «КОРД». Правоохоронці продемонстрували різні способи затримання злочинців, пошук заборонених предметів та навіть звільнення заручників і штурм транспортного засобу.

Крім цього, на площі Народній працювала виставка автопарку, техніки, зброї та спецзасобів, які поліція використовує у службі. Ужгородці та гості міста із задоволенням познайомилися з роботою правоохоронців. Особливе захоплення висловлювали діти, яким дали можливість посидіти за кермом службових авто, потримати в руках кайданки та поміряти бронижелети.

Нагадаємо, своє професійне свято поліція відзначає 4 липня. Цього року День Національної поліції України спочатку відсвяткували в столиці, сьогодні ж до вітань правоохоронців долучилися і закарпатці.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

06 липня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів