Князев: "Висловлюю співчуття сім’ї загиблого поліцейського, батькам, дружині та 6-річному синові..."

Князев: "Висловлюю співчуття сім’ї загиблого поліцейського, батькам, дружині та 6-річному синові..."
Поліція встановила та затримала чоловіка, який обґрунтовано підозрюється у вбивстві поліцейського.

 

Наразі з фігурантом працюють слідчі. Встановлено мотив вчинення злочину. Про це сьогодні, 6 липня, повідомив Голова Нацполіції України Сергій Князєв.

«Слідчому доставили особу, яку кримінальна поліція обґрунтовано підозрює у вбивстві працівника поліції. Злочин скоєно вчора в столиці. Це громадянин України, який має п’ять судимостей за скоєння корисливо-насильницьких злочинів. Мотив вчиненого злочину нам відомий, але розголошувати його до закінчення слідчих дій не маю права», –  зазначив глава Нацполіції.

Глава відомства приніс співчуття сім’ї загиблого, батькам, дружині та 6-річному синові. Очільник Нацполіції додав, що Дмитро Глушак був вбитий пострілом з вогнепальної зброї в середмісті Києва. Він з 1995 року працював в кримінальній поліції.

«Висловлюю співчуття сім’ї загиблого поліцейського, батькам, дружині та 6-річному синові, який лишився сиротою. Таких вузькоспеціалізованих працівників, якого ми втратили, у нас в Нацполіції, на жаль, можна порахувати на пальцях», – сказав Сергій Князєв.

Департамент комунікації Національної поліції України

 

06 липня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів