54 злочини за 5 років роботи в поліції розкрила ювеналка з Іршавщини

54 злочини за 5 років роботи в поліції розкрила ювеналка з Іршавщини
Вчителі та директори шкіл Іршавського району з задоволенням запрошують її на виховні години до дітей та батьківські збори.

 

З 6 років служби в органах поліції старший лейтенант поліції Яна Горзов працює 5 років на захисті законних прав та інтересів дітей Іршавського району

Завзятість та відданість своїй улюбленій справі, любов до дітей та якісне виконання функціональних обов’язків дає прекрасні результати в роботі старшого лейтенанта поліції Яни Горзов. Інспектор ювенальної превенції протягом 5 років перебування на посаді розкрила 54 злочини. Серед них і ті, які вдалося розкрити майже одразу.

За час служби в поліції та співпраці з органами місцевої влади пані Яна здобула прекрасний авторитет і тому немає жодної наради в органах освіти та служби у справах дітей Іршавської районної ради, яка б відбулася без неї. Окрім цього, вчителі та директори районних шкіл із задоволенням запрошують її на виховні години до дітей та батьківські збори.  

Яна Горзов бере активну участь у правовому навчанні вихованців дошкільних навчальних закладів краю. Діти є частими гостями відділу поліції і беруть активну участь у різних заходах з правоохоронцями.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

06 липня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів