Спецоперацію по затриманню небезпечних злочинців провів КОРД біля Закарпатського "Білого дому"

Спецоперацію по затриманню небезпечних злочинців провів КОРД біля Закарпатського "Білого дому"
На площі Народній в Ужгороді.

 

Спецпідрозділ КОРД затримав небезпечних злочинців на площі Народній в Ужгороді. Наближені до реальних дії стали елементом відзначення 3-ої річниці Національної поліції.

Наочним прикладом правоохоронці демонструють глядачам свої професійні навички, витривалість і злагоджену роботу зі звільнення заручників. Показовий виступ полісменів змогли оцінити і дорослі глядачі, і діти. Малеча також побачила зброю полісменів та приміряла їх екіпіровку.

У річницю найкращих поліцейських нагородили грамотами та подяками. Інспектор патрульної поліції лейтенант Наталія Білей та кілька її колег одержали нагрудні знаки за порятунок ужгородців під час пожежі у квартирі. Очільник поліції Закарпаття Роман Стефанишин привітав колег зі святом та ще раз нагадав, заради чого та заради кого правоохоронці щодня заступають на службу та ризикують власним життям.

Тих, хто віддав життя на службі, присутні вшанували хвилиною мовчання та покладанням квітів до пам’ятника загиблих поліцейських. І попри свято сьогодні правоохоронці, як і щодня, вчергове заступлять оберігати спокій краян та розкривати підступні протиправні дії зловмисників.

Джерело: М-Студіо

 

06 липня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів