Що під кінець робочого тижня робили комунальники в Ужгороді

Що під кінець робочого тижня робили комунальники в Ужгороді
Зелені зони косили сьогодні на вулицях Олександра Радищева, Олександра Попадинця, Володимирській, Яна Гуса, Другетів, Шумній, кладовищі «Барвінок», біля озера Кірпічка, на площі Народній, а також на схилах Словянcької та Ботанічної набережних.

 

В Ужгороді сьогодні працівники підприємства «Закарпателектробуд» ремонтують світильники та замінюють лампи вуличного освітлення на пішохідному мосту, набережній Незалежності, вулицях Білоруській та Доманинській.

«УжАгромікс» проводить формувальну обрізку та стрижку живоплоту на вулицях Яна Гуса, Івана Франка, Тараса Шевченка; прополюють квіти на вулицях Собранецькій, Миколи Бобяка, площі Дружби Народів, площі Народній, площі Шандора Петефі.

Працівники підприємства КП «КШЕП» та обслуговуючої компанії «Ужбудсервіс» ліквідовують стихійні сміттєзвалища на вулицях Сріблястій, Федора Потушняка, Оноківській, Іллі Бродлаковича, Шумній, Івана Сільвая, Айвазовського, Закарпатській, Станційній, Василя Докучаєва, у провулку Університетському, Василя Комендаря,54, Василя Сурикова, Павла Пестеля, Іштвана Сечені, 35.

Продовжується капітальний ремонт:

– покриття площі Шандора Петефі (викладають кам’яну бруківку);

– тротуарів на вулиці Юрія Гагаріна (роблять щебеневі основи, бордюри, покриття з ФЕМ-плитки);

– вулиці Перемоги (демонтують бордюри, дорожнє покриття);

– вулиці Марії Заньковецької – від перехрестя з Михайла Грушевського до перехрестя з Тиводара Легоцького (ставлять бордюри, піднімають обойми колодязів, роблять щебеневі основи на тротуарах;

– тротуару на площі Корятовича (демонтують і вивозять старе покриття);

– тротуарів на вулиці Минайській – від вулиці Олександра Бородіна до буд. № 67 (підготовчі роботи)

Триває і реконструкція вулиці Олександра Можайського – від вулиці 8 Березня до Минайської (роблять щебеневі основи, покриття з ФЕМ-плитки).

Сьогодні також тривають поточні ремонти вулиці Олександра Фединця – перемощують бруківку, а також дорожнього покриття на вулицях Електрозаводській, Василя Докучаєва та Академіка Корольова.

Джерело: Ужгородська міськрада у ФБ

 

06 липня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів