Коли урветься терпець мешканцям бездоріжної Берегівщини

У жахливому стані автошлях районного значення від міста Берегово, аж до виїзду на Боржаву – через 5 населених пунктів.

 

Місцеві жителі обурені, адже долають такі горе-напрямки чи не щодня, і як наслідок – постійно ремонтують автівки та велосипеди. А чиновники тільки годують обіцянками. Мовляв, проектно-кошторисна документація виготовлена, гроші виділені, чекаємо підрядників.

Перша наша зупинка – село Мочола. Побачивши знімальну групу «М-Студіо», тутешні відразу повиходили на дорогу, щоб висловити своє обурення. В сусідньому село Гуняди ніби дежа вю – люди, побачивши камеру, самі вийшли говорити про горе-дороги – видно, наболіло!

У жахливому стані дорога як у самих селах, так і між населеними пунктами. До прикладу, відстань від Берегова до села Мочола – 8 кілометрів, проте долають її автівками в екстрим-режимі приблизно годину. Де можливо, водії об’їжджають ями польовою дорогою.

У Мочолівській сільській раді, до якої входять 2 села – Мочола та Гуняди, інформацію про обіцяний ремонт дороги з боку чиновників підтвердили. На відновлення ділянки від Берегова до виїзду на Боржаву, згідно з проектно-кошторисною документацією, передбачено 63 мільйони гривень. 4 мільйони виділили на капремонт дороги у селі Мочола. Проте сільський голова каже: коли стартуватимуть роботи – наразі невідомо. Головне, щоб людям не увірвався терпець.

За матеріалами М-студіо

 

07 липня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів