Останній аргумент у сімейній суперечці: свалявчанин жбурнув гранату

Останній аргумент у сімейній суперечці: свалявчанин жбурнув гранату
Сімейна сварка у Сваляві завершилася підривом гранати

 

23-річна жінка втекла від 36-річного співмешканця до знайомих, але той знайшов дівчину і продовжив сварку, погрожуючи гранатою. Зрештою чоловік кинув гранату у двір будинку, яка там вибухнула.

Інцидент стався сьогодні, 7 липня, інформують в закарпатській поліції.

- За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 ККУ, тобто хуліганство,  вчинене із застосуванням вогнепальної або холодної зброї чи іншого предмета, спеціально пристосованого або заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень. Таке правопорушення карається позбавленням волі на строк від трьох до семи років. Чоловіку вже повідомили про підозру у вчиненні цього тяжкого злочину, - уточнює ГУ НП у Закарпатській області.

Управління поліції охорони спільно зі слідчо-оперативною групою та дільничним офіцером поліції прибули одразу після інциденту, тому йому не вдалося втекти. 

Свалявчанина затримали в порядку ст. 208 КПК України, вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу. Підозрюваний вже мав судимість за нанесення тяжких тілесних ушкоджень та порушень правил адміністративного нагляду, а також за майнові злочини. 

 

08 липня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів