В Ужгороді вдруге провели відкриту першість міста з дунгрейсінгу «Дунгов челендж»

В Ужгороді вдруге провели відкриту першість міста з дунгрейсінгу «Дунгов челендж»
Змагання пройшли у тому числі за підтримки управління у справах культури, спорту, сім'ї та молоді Ужгородської міської ради.

 

В офіційному відкритті заходу взяли участь міський голова Богдан Андріїв та його заступник Василь Гомонай.

Богдан Євстафійович привітав учасників змагань, побажав успіхів, подякував організаторам та запевнив, що міська рада готова і в подальшому підтримувати їхні починання.

Один з організаторів дійства, керівник об'єднання "Ретроспектива Ужгород" Дмитро Ленарт подякував усім, хто приїхав на захід, відзначив, що змагання здобувають все більшу популярність, ними цікавляться мотоциклісти і з інших областей.

Напутні слова почули учасники і від головного судді змагань, судді міжнародної категорії, голови Закарпатського обласного осередку Федерації мотоциклетного спорту України Віктора Стегури.

У Боздоському парку, де проходив "Дунгов челендж", нині змагалися 24 спортсменів - і дорослих, і дітей. Пари на заїзд визначалися жеребкуванням. Навіть дощ не став спортсменам на заваді: провели заїзди у кількох категоріях та завершальний суперзаїзд, зараз відбудеться церемонія нагородження переможців.

Традиційними «дунговами» називають ретромотоцикли з об’ємом двигуна до п’ятдесяти кубів, у парку сьогодні деякі ретромотоцикли можна було побачити на виставці, яку там організували.

За матеріалами прес-служби Ужгородської міської ради

 

08 липня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів