"Загульних" водіїв на дорогах краю не втомлюються зупиняти полісмени Закарпаття

"Загульних" водіїв на дорогах краю не втомлюються зупиняти полісмени Закарпаття
За минулі вихідні працівники груп реагування патрульної поліції Закарпаття задокументували випадки керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння в Іршавському, Берегівському, Свалявському, Тячівському, Рахівському районах.

 

Опівночі в селі Солочин Свалявського району сталася ДТП: автомобіль марки «Fіаt» зіткнувся з опорою моста. На щастя, обійшлося без жертв, але машина зазнала суттєвих пошкоджень. Водій втік з місця пригоди. Працівники групи реагування патрульної поліції, прибувши на місце пригоди, знайшли розбите авто іноземної реєстрації в дворі неподалік від місця ДТП. Правоохоронці встановили,  що за кермом іномарки перебував 23-річний житель міста Ужгорода у стані алкогольного сп’яніння. Цей молодий чоловік уже позбавлений судом права керування за аналогічне правопорушення. Тепер у нього виявили під час проходження медосвідування в лікарні 1,20 проміле алкоголю.

Трьох п’яних водіїв виявили за вихідні іршавські поліцейські. У селі Сільце Іршавського району вночі працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «ВАЗ-21099», на якому не освічувався задній номерний знак. Драгер виявив у водія 0,38 проміле алкоголю. У селі Великий Раковець поліція зупинила «ВАЗ-2107» за аналогічне правопорушення. За кермом перебував місцевий житель, який не мав водійського посвідчення й перебував у стані алкогольного сп’яніння. Від проходження медосвідування він відмовився. Про ще одного п’яного водія іршавським правоохоронцям повідомили вночі небайдужі громадяни. У селі Білки працівники групи реагування патрульної поліції зупинили вказаний автомобіль марки «ВАЗ-2104», за кермом якого перебував житель сусіднього села Осій. Чоловік не мав водійського посвідчення, від проходження медосвідування відмовився.

У селі Чорна Тиса Рахівського району працівники групи реагування патрульної поліції зупинили ввечері автомобіль марки «ВАЗ-2108», на якому не горіла одна фара. Керував машиною місцевий 27-річний житель у стані алкогольного сп’яніння. Побачивши працівників поліції, водій кинув авто і втік з місця події. В поліцію він прийшов зранку. Як з’ясувалося, цей молодий чоловік свого часу скоїв ДТП, в якій загинула людина і позбавлений судом права керування. Тепер на нього склали адмінпротоколи за керування в стані алкогольного сп’яніння, без водійського посвідчення і за втечу з місця події.

У селищі Дубове Тячівського району працівники групи реагування патрульної поліції зупинили незареєстрований мопед під керуванням жителя сусіднього села Калини. Водій не мав документів на право керування та перебував у стані алкогольного сп’яніння. Від проходження медосвідування він відмовився, про що правоохоронці склали відповідний адмінпротокол та відсторонили водія від керування.

Ще двох п’яних водіїв виявили за вихідні працівники груп реагування патрульної поліції Берегівського й Тячівського районів.   

Усі складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення.

Джерело: Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

09 липня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів