Випускники фізичного факультету УжНУ подалися вчитися нового життя

Випускники фізичного факультету УжНУ подалися вчитися нового життя
Довгоочікувані дипломи отримали бакалаври та магістри спеціальностей «Фізика», «Фізика ядра та фізика високих енергій», «Прикладна фізика», «Фізична та біомедична електроніка», «Системи технічного захисту інформації, автоматизація її обробки» та «Безпека інформаційних і комунікаційних систем»

 

У великій залі ректорату Ужгородський університет попрощався з іще одною когортою своїх випускників: відрядив у нове, вже цілком самостійне життя майбутніх Ньютонів та Резерфордів – бакалаврів і магістрів фізичного факультету.

Володимир Лазур

Розпочав урочисте і водночас трохи сумне свято декан підрозділу Володимир Лазур: «Цей день запам’ятається вам назавжди – сьогодні ви одержите омріяні дипломи бакалаврів та магістрів. Думаю, це перша, але не остання велика посвята у вашому житті. Хочу зауважити, що диплом випускника нашого факультету означає дуже багато. Тепер ви можете сміливо казати, що закінчили один з провідних фізичних факультетів України. Надалі зможете не тільки йти слідами наших колишніх студентів, працюючи в Принстоні, на Великому адронному колайдері, деінде, а й підкорювати нові вершини.

Вікторія Товт

Хочу побажати, аби в майбутньому ви мали гідну ваших знань та умінь роботу, від якої матимете подвійне задоволення – матеріальне та моральне. Не забувайте свій факультет, альма-матер, своїх професорів. Бажаю вам гідно нести високі звання магістрів і бакалаврів фізичного факультету УжНУ».

Після звучання Державного гімну України до слова запросили першого проректора, професора фізичного факультету Олександра Сливку, який згадав, як хвилювалися, якими розгубленими були тепер уже випускники, а геть недавно – першокурсники фізфаку. Побажав колишнім студентам не боятися тих проблем, які трапляться ще в дальшому житті, а впевнено їх вирішувати, ставити перед собою високу планку як фахівця, як людини.

До присутніх звернулися також новоспечені випускники фізичного факультету Вікторія Товт та Сергій Харук, які подякували викладачам, батькам, однокурсникам за прекрасні роки.

Найочікуваніша мить вечора – отримання документа, за який сумлінно працювали студенти. Довгоочікувані дипломи магістрів отримали випускники спеціальностей «Фізика», «Фізика ядра та фізика високих енергій», «Прикладна фізика», «Фізична та біомедична електроніка», «Системи технічного захисту інформації, автоматизація її обробки» та «Безпека інформаційних і комунікаційних систем».

Відтак для випускників, а для магістрів востаннє, – звучав студентський гімн «Gaudeamus».

Вікторія Кенідра, Медіацентр УжНУ

 

09 липня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів