На Закарпатті цими вихідними відбувся «Can-Am Quest Cup – 2018» - перегони на квадроциклах

На Закарпатті цими вихідними відбувся «Can-Am Quest Cup – 2018» - перегони на квадроциклах
І спортивний азарт, і активний відпочинок. На Мукачівщині в ці вихідні відбувся «Can-Am Quest Cup – 2018» – захід, на якому любителі квадроциклів випробували свою техніку на міцність, водночас і самі отримали масу позитивних емоцій.

 

Завдання команди – за допомогою GPS-навігації знайти відповідні точки. Чим більше їх знайдуть і чим швидше це зроблять – тим більше шансів перемогти. За кілька годин до початку змагань учасники вже зібрались на стартовому майданчику. Оглядають техніку – чи все до ладу та психологічно налаштовуються на перемогу, хоч, кажуть, це для них – не головне.

«Can-Am Quest Cup» для учасників – це і змагання, і відпочинок водночас. Цього року взяти участь у квесті приїхала рекордна кількість любителів екстриму з усієї України.

Кожна команда складається з трьох екіпажів, і формується вона шляхом жеребкування. Завдання – знайти найбільшу кількість точок, що розкидані в радіусі 20 км, і сфотографуватись біля них. Щоб знайти усі 49 точок, знадобиться не менше чотирьох годин.

Кожне таке завдання – справжнє випробування для нервів, перевірка сил та головне – формування командного духу. Спортивний азарт та водночас купа емоцій, драйву та зашкал рівня адреналіну в крові – все це Can-Am Quest Cup. Усіх учасників об’єднує любов до екстриму та бажання бути у постійному в русі. І традиційно усі радіють, що зустріли однодумців, готових один одному прийти на допомогу будь-якої хвилини.

За матеріалами М-студіо

 

10 липня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів