Виповнилося 4? На Закарпатті саме час займатися картингом

Виповнилося 4? На Закарпатті саме час займатися картингом
Пілоти кажуть: попри те, що зі словом картинг одразу асоціюється гоночний автомобіль та крива траса, цей вид спорту доволі безпечний.

 

Виповнилося чотири? Саме час сідати за кермо. Принаймні, так стверджують професійні спортсмени, учасники федерації картингу в Закарпатській області. 

Учасниками федерації картингу у Закарпатті є близько тридцяти пілотів, наймолодшому з них – 4. Попри те, що вдома автогонщики не мають жодних умов для тренувань, всі вони регулярно займають призові місця на Чемпіонатах – як України, так і за кордоном. Щоб удосконалювати свою майстерність, пілоти змушені постійно їздити на найближчі картодроми, які знаходяться за межами нашої області, а то й країни, повідоммляє М-студіо

Спортсмени вже знайшли майданчик, власноруч його обладнали. І хоч кількість тих, хто хоче поганяти, з часом тільки зростає, їхніх зусиль занадто мало, щоб збудувати професійний картодром. Пілоти сподіваються, що врешті-решт відродженням картингу в нашій області зацікавиться і влада, а будівництво професійного картодрому дасть можливість маленьким гонщикам у майбутньому завойовувати призові місця на Чемпіонатах світу.

 

10 липня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів