На Закарпатті митники за перевезення понад 700 пачок цигарок вилучили два автомобілі "Ауді-80"

На Закарпатті митники за перевезення понад 700 пачок цигарок вилучили два автомобілі "Ауді-80"
Для двох українців, які незаконно переміщували через митний кордон тютюнові вироби, «зелений коридор» виявився не щасливим.

 

Такий висновок можна зробити зі спроб громадян, які заїхали на пункт пропуску «Лужанка» з різницею у кілька хвилин, формою проходження митного контролю обрали «зелений коридор» і при усному опитуванні заявляли, що жодних прихованих від митного контролю товарів не переміщують. Проте, на підставі результатів аналізу та оцінки ризиків, транспортні засоби працівники митниці направили в бокс поглибленого огляду.

Відтак, у автомобілі «AUDI 80» із українською реєстрацією, який заїхав на пункт пропуску о 13:28, працівники митниці виявили в спеціально виготовленому тайнику, у баку транспортного засобу, 390 пачок цигарок «Rothmans Demi», «Rothmans Demi Click», «Next Dubliss» вітчизняного виробництва із акцизними марками України.

У автомобілі «AUDI 80» також із українською реєстрацією, який заїхав на пункт пропуску о 13:53, митники виявили 330 пачок цигарок «Rothmans Demi». Тютюнові вироби були приховані у спеціально виготовленому тайнику і виявлені після демонтажу паливного баку автомобіля. 

  

Таким чином, громадяни вчинили дії, спрямовані на переміщення товарів через митний кордон України з приховуванням від митного контролю. Зазначені дії мають ознаки порушення митних правил, передбаченого частиною 1 статті 483 Митного кодексу України.

Щодо громадян складено протоколи про порушення митних правил, цигарки загальною вартістю 19 450 грн, два автомобілі «AUDI 80» загальною вартістю 74908 грн, – вилучено.

За матеріалами ДФС у Закарпатській області

 

10 липня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів