Подиву 36-річної туристки з Києва пані С. не було меж!

Подиву 36-річної туристки з Києва пані С. не було меж!
Що сколівчанка робила у закарпатській Поляні?

 

На це питання шукають відповідь слідчі Свалявського відділення поліції, які допитують двадцятирічну злодійку, що непомітно проникла в номер туристки з Києва та поживилася її майном.

Подиву 36-річної туристки з Києва пані С. не було меж, коли вона, повернувшись з прогулянки до своєї кімнати в одному курортних закладів Поляни, застала розгардіяш.

Ретельніше придививишись до цієї непривітної картини, виявилося, що із сумки пропали гроші, парфуми та косметика. Найменших сумнівів не було, що у житлі хазяйнувала злодійка. Нашій гості не залишалося нічого іншого, як написати заяву у Свалявське відділення поліції, в якій вона все детально розповіла про цей прикрий трапунок.

Правоохоронці, не гаючи часу, розпочали шукати непрохану гостю. І таки невдовзі натрапили на її слід. Виявилося, що в номер столичної туристки проникла двадцятирічна мешканка с. Волосянка (Сколівщина) сусідньої Львівщини.

Молода крадійка-галичанка зізналася, що до кімнати потрапила в той час, коли в ній не було нікого. Чіткого пояснення з приводу злочину з її вуст почути так і не вдалося. Хоча її спритності не позаздриш, адже гроші встигла «розтринькати» у місцевих кіосках і кафе, при ній залишилися тільки парфуми. Їх поліція вилучила та повернула власниці. За даним фактом слідчий Свалявського відділення поліції розпочав кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України, тобто крадіжка, поєднана з проникненням у приміщення.

Як повідомляє поліція, слідство у справі триває. Не виключено, що гастролерка з Сколівського району залишила свої «брудні сліди» в інших курортних регіонах чи санаторіях нашої області. Та, як на диво, попалася у селі Поляна на Свалявщині.

Міхай ПЛАНКАЧ

 

10 липня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів