УжНУ в Україні "задніх не пасе"!

УжНУ в Україні "задніх не пасе"!
Ужгородський вуз – у десятці кращих класичних університетів України та на 25 місці в консолідованому рейтингу вишів 2018 року.

 

Він охоплює 237 закладів вищої освіти, а також містить 7 підрейтингів: «Кращі класичні університети України», «Кращі приватні виші», «Кращі київські виші», «Кращі виші регіонів України», «Кращі педагогічні виші», «Кращі медичні університети України», а також «Кращі навчальні заклади областей України».

Цьогоріч змінилися критерії відбору, використані традиційні показники рейтингів «Топ-200 Україна», «Scopus», але водночас до уваги не брався світовий рейтинг Webometrics, натомість був включений новий показник «Бал ЗНО на контракт».

Згідно з результатами, УжНУ отримав 10 місце серед найкращих класичних університетів України та 25 – у загальному консолідованому рейтингу.

У рейтингу також взяли участь виші із Закарпаття - Мукачівський державний університет (208-210 місце), Закарпатська академія мистецтв (213 місце) та Закарпатський угорський інститут імені Ференца Ракоці ІІ (219 місце).

За результатами Консолідованого рейтингу, перше місце отримав Київський національний університет ім. Шевченка.

Інформаційно-видавничий центр УжНУ

 

10 липня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів