Армію транскордонних нелегалів на Закарпатті намагався поповнити ... невиїзний українець

Армію транскордонних нелегалів на Закарпатті намагався поповнити ... невиїзний українець
Двійку наших співвітчизників, які спробували поза контролем дістатись Європи, затримали сьогодні опівночі у пункті пропуску «Ужгород».

 

Власник мікроавтобуса «Мерседес», який здійснює пасажирські перевезення до країн ЄС, повідомив прикордонників, що з його автомобіля без дозволу вийшли два пасажири. Закарпатця та полтавця, як пояснив водій, він підібрав безпосередньо перед пунктом пропуску «Ужгород». Вони попросили перевезти їх через кордон, а коли прибули на територію пункту пропуску, залишили транспортний засіб і попрямували у бік кордону.

Прикордонники зреагували миттєво та вислали групу реагуванні, яка незабаром відшукала та затримала «втікачів». У ході перевірочних заходів правоохоронці встановили, що спонукало наших співвітчизників до такого вчинку. Як з’ясувалось, щодо одного з правопорушників діють тимчасові обмеження у праві виїзду за межі України.

Тепер чоловікам доведеться відповідати за свої дії перед судом. За порушення режиму у пункті пропуску та спробу незаконного перетинання державного кордону їх буде притягнуто до адміністративної відповідальності.

За матнеріалами прес-служби Чопського прикордонного загону

 

11 липня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів