На Рахівщині внаслідок зіткнення автомобіля з деревом загинуло 10-місячне немовля

На Рахівщині внаслідок зіткнення автомобіля з деревом загинуло 10-місячне немовля
11 липня, близько 10:40 ранку до поліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду з потерпілими у селі Водиця, що на Рахівщині. 

 

Про це повідомляє відділ комунікації поліції в Закарпатській області.

У Головному управлінні національної поліції Закарпаття повідомили, що на місце одразу прибула слідчо-оперативна група, яка з'ясувала попередньо, що 43-річний водій ВАЗу 2199 з'їхав з дороги та допустив зіткнення з деревом.

В автомобілі знаходились пасажири - жінки 1976, 1975, 1995, 1999 років народження, а також дитина 10-ти місячного віку, яка внаслідок удару від отриманих травм померла на місці аварії.

Водія та жінок було доставлено в Рахівську районну лікарню у реанімаційне відділення. 43-річний місцевий мешканець – та ще одна пасажирка авто перебувають у реанімаційному відділенні районної лікарні.

У водія було відібрано взірці крові на стан алкогольного сп'яніння. Автомобіль доставлений на спецмайданчик Рахівського відділення поліції.

За фактом аварії зі смертельним наслідком у поліції відкрили кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України.

Обставини аварії встановлюють слідчі спеціалізованого відділу з розкриття злочинів у сфері транспорту Головного управління Нацполіції в Закарпатській області.

 

12 липня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів