Нелегала з Африки затримали на лінії кордону зі Словаччиною

Нелегала з Африки затримали на лінії кордону зі Словаччиною
На момент затримання до державного рубежу йому залишалося подолати лише 20 метрів.

 

Іноземця, охочого незаконно перетнути українсько-словацький кордон, затримали сьогодні зранку військовослужбовці Чопського загону. Прикордонний наряд від відділу «Ужгород» виявив правопорушника під час патрулювання. Останній саме намагався подолати лінію інженерних споруд, коли його зупинили правоохоронці.

На момент затримання до державного рубежу йому залишалося подолати лише 20 метрів. Чоловік, що не мав при собі жодних документів, спершу назвався сирійцем. Згодом, прикордонникам вдалось з’ясувати, що насправді він є громадянином Єгипту. Також військові встановили, що до кордону чоловік рухався безпосередньо з міста Ужгород за допомогою GPS-навігатора.

Після проведення необхідних процесуальних заходів незаконного мігранта доставили у пункт тимчасового тримання Чопського прикордонного загону. Правоохоронцям належить встановити особу правопорушника, після чого його буде притягнуто до адміністративної відповідальності за ч.1 ст.204-1 КупАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України».

Прес-служба Чопського прикордонного загону

 

12 липня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів