Нетверезі керманичі продовжують гасати вулицями міст і сіл Закарпаття

Нетверезі керманичі продовжують гасати вулицями міст і сіл Закарпаття
Працівники груп реагування патрульної поліції Закарпаття за минулу добу задокументували випадки керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння в Ужгородському, Воловецькому, Берегівському районах.

 

У поліцію Берегова вночі надійшло повідомлення від небайдужих громадян про те, що містом їздить п’яний водій. Працівники групи реагування патрульної поліції зупинили вказаний автомобіль марки «Chеvrоlеt Аvео», яким керував 28-річний житель Берегівського району. Водій перебував у стані сильного алкогольного сп’яніння, під час медосвідування в нього виявили аж 3,4 проміле алкоголю.

У селищі Середнє Ужгородського району працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «ВАЗ-2101», на якому не працювали задні габарити. За кермом перебував молодий місцевий житель в стані алкогольного сп’яніння, від проходження медосвідування водій відмовився. У присутності свідків на правопорушника склали відповідні адмінпротоколи й відсторонили його від керування.

У селі Гукливе Воловецького району працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «Vоlkswаgеn Тrаnsрorter», водій якого виконував небезпечні маневри на дорозі. За кермом перебував житель міста Мукачева у стані алкогольного сп’яніння. Під час проходження медосвідування в нього виявили 2,3 проміле алкоголю. Правоохоронці склали на правопорушника адмінпротокол за керування в стані алкогольного сп’яніння, вилучили водійське посвідчення, автомобіль затримали на спецмайданчик поліції.   

Усі складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

12 липня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів