Антибраконьєрські рейди разом проводитимуть поліція, мисливці та рибалки на Закарпатті

Антибраконьєрські рейди разом проводитимуть поліція, мисливці та рибалки на Закарпатті
Свалявська районна організація Українського товариства мисливців та рибалок спільно з місцевою поліцією провели нараду, де обговорили сезон полювання на косулю та способи виявлення брвконьєрів в районі.

 

Сьогодні, 12 липня, інспектор дозвільної системи Свалявського відділення поліції Олександр Савко взяв участь у нараді Свалявської районної організації Українського товариства мисливців та рибалок, де головним у порядку денному було питання чергового сезону полювання на косулю. Традиційно на зустрічі говорили про навчання голів колективів та єгерів. Олександр Савко наголосив на необхідності дотримання правил полювання та потребу постійно пам’ятати про правильне поводження зі зброєю. Правоохоронець запропонував присутнім посилити роботу та проводити спільні рейди з виявлення браконєрів на території району.

Поліцейський нагадав, що, відповідно до ст. 248 ККУ, порушення правил полювання карається штрафом до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк до трьох років, з конфіскацією знарядь і засобів полювання та всього добутого. Крім цього, відповідно до ст. 249 ККУ, незаконне зайняття рибним, звіриним або іншим водним добувним промислом, якщо воно заподіяло істотну шкоду, карається штрафом до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк до трьох років, з конфіскацією знарядь і засобів промислу та всього добутого.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

12 липня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів