Марта Волощук: "Як за професією бухгалтера, так і аудитора стоять талановиті, розумні, працьовиті, відданні своїй справі люди"

Марта Волощук: "Як за професією бухгалтера, так і аудитора стоять талановиті, розумні, працьовиті, відданні своїй справі люди"
Сьогодні, 12 липня, в Ужгороді керівництво Головного управління ДФС у Закарпатській області долучилось до привітань бухгалтерів та аудиторів.

 

Варто зазначити, що у цьому році вперше бухгалтери та аудитори 16 липня відзначають свято разом. Відповідні зміни передбачені Указом Президента від 20 квітня 2018 року № 103/2018, який набув чинності 24 квітня. Якщо раніше 16 липня відзначався тільки День бухгалтера, то зараз це є офіційним професійним святом і для аудиторів.

У зустрічі, яка проходила в «Ужгородському прес-клубі», взяли участь Юрій Сакалош – заступник начальника ГУ ДФС у Закарпатській області, Марта Волощук – голова Закарпатського територіального відділення «Асоціації платників податків України», Юлія Кілару – голова Закарпатського територіального відділення Всеукраїнської професійної громадської організації «Спілка аудиторів України», Ярослав Голубка – голова Закарпатського територіального відділення Федерації професійних бухгалтерів та аудиторів України, Віктор Яцко – представник Спілки аудиторів України, Член Ради спілки, Катерина Ненько – регіональний представник газети «Все про бухгалтерський облік», бухгалтери підприємств, аудитори Закарпаття та журналісти.

Зі словами привітань до учасників урочистого заходу звернулася Марта Волощук, яка привітала бухгалтерів та аудиторів зі святом та вручила їм подяки від голови Закарпатської обласної державної адміністрації.

– Як за професією бухгалтера, так і аудитора стоять талановиті, розміні, працьовиті, відданні своїй справі люди, які забезпечують добробут у державі, добробут своїх роботодавців. Ці професії є одними з найнеобхідніших у сучасному світі, тому хочу привітати усіх присутніх від імені Головного управління ДФС у Закарпатській області, подякувати вам за щоденну сумлінну працю. Бажаю усім міцного здоров’я, добробуту, миру, злагоди, невичерпних сил та наснаги, – зазначив Юрій Сакалош.

Також заступник начальника ГУ ДФС у Закарпатській області відзначив головних бухгалтерів та аудиторів області подяками за багаторічну ефективну та професійну працю з нагоди їхнього професійного свята.

Відтак з привітаннями та словами вдячності до бухгалтерів та аудиторів звернулися всі учасники заходу, після чого обговорили сучасний стан бухгалтерської та аудиторської справи, зміни до законодавства, зокрема внесенням Президентом України до Верховної ради України закон про податок на виведений капітал.

ДФС у Закарпатській області

 

12 липня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів