Автомобіль нардепа - колишнього закарпатця - Пинзеника збив мітингаря в Києві

Автомобіль нардепа - колишнього закарпатця - Пинзеника збив мітингаря в Києві
Позашляховик в.о. глави регламентного комітету Павла Пинзеника наїхав на учасника акції власників авто на єврономерах, які блокували проїзд біля Верховної Ради.

 

Як розповіли очевидці, за кермом був його помічник. На задньому сидінні також перебували народні депутати від "Народного фронту" Олена Масоріна і Олег Кришин.

В.о. глави регламентного комітету разом із нардепами вивели з авто і завели в найближчий під'їзд на вул. Інститутській.

"Їхали по вулиці Інститутській в автомобілі, який належить мені на праві приватної власності, десь перед поворотом на вулицю Шовковичну направо кинулися на автомобіль так звані "євромітингарі" з наміром його зупинити, почали бити його руками і ногами, важкими предметами, розбили скло заднього виду. Вони намагалися зупинити, проникнути в автомобіль через двері або розбите заднє скло", - розповів Пинзеник.

Він зазначив, що на машину кинувся один учасник акції. Після цього, спецназівці оточили авто на вулиці Шовковичній, і не дали учасникам акції дістатися до пасажира і водія. Постраждалого госпіталізували.

"Після того, щоб зупинити автомобіль, на його капот кинувся один із мітингарів. Автомобіль, звичайно, зупинився і після того був заблокований. Деякий час ми провели заблоковані мітингарями під охороною працівників поліції. Після чого були безпечно виведені з місця події", - сказав нардеп.

За його словами, учасники мітингу кричали: "Повертайтеся в Раду, приймайте закон". Також, Пинзеник розповів, що потерпілому набридло лежати на капоті, після чого він самостійно з нього зліз.

"Малоймовірно, що у чоловіка зламана нога, бо я сам бачив, коли йому дещо набридло лежати на капоті, він власними руками і ногами з нього зліз і пішов. Першим ділом ми напишемо заяву про злочин до органів поліції, а питання кваліфікації залежатиме від того, як поліція встановить всі обставини справи", - заявив він.

За матеріалами Голосу Карпат

 

13 липня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів