Сучасна інтерпретація колишнього "Всі пішли на фронт" звучить так: ”Пошта працювати не буде“

Сучасна інтерпретація колишнього "Всі пішли на фронт" звучить так: ”Пошта працювати не буде“
Така ситуація в адмінцентрі найбільшого району Закарпаття й України — тячівського — склалася через те, що позвільнялися всі працівники місцевого відділення “Укрпошти”.

 

Відділення “Укрпошти” в центрі Тячева не працює вже кілька днів. На дверях – записка: “Пошта працювати не буде”. Про це повідомила журналістка Наталія Маджара на своїй сторінці у Фейсбук.

Зі слів жінки, сьогодні вранці, 13 липня, на склі дверей була прикріплена записка із словами ” Технічна перерва “, однак, не пройшло й години, як її було змінено на записку ”Пошта працювати не буде “.

Люди підходили, нервували, телефонували по гарячій лінії. Там обіцяли розібратись.

“Я зателефонувала начальнику відділення. Він розповів, що всі співробітники звільнилися, через що й склалась така ситуація. Ймовірно, завтра, з 10.00-ї години, відділення можуть відкрити на декілька годин. В разі необхідності порадили звернутись до найближчого відділення у містечках Тересва чи Буштино, вони і завтра працюватимуть”, – зазначила Наталія Маджара.

Представники компанії “Укрпошта” прокоментували допис журналістки такими словами:

“Перепрошуємо за незручності. Про ситуацію нам вже відомо, інформацію передано до територіального менеджера щоб вжити необхідні заходи та відновити повноціннуроботу відділення”.

Джерело: М-Студіо

 

13 липня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів