Про плани ужгородських комунальників на п’ятницю, 13-те

Про плани ужгородських комунальників на п’ятницю, 13-те
Сьогодні «УжАгромікс» вирізає сухі дерева та самосіви на Слов’янській набережній, на вулицях Івана Анкудінова та Митній. Обрізають також гілки, що заважають видимості світлофора на вулиці Івана Анкудінова та на перехресті Михайла Грушевського – Перемоги.

 

На вулицях Кавказькій, Павла Пестеля, Олександра Капуша працівники підприємства «Закарпателектробуд» мінюють лампи та світильники вуличного освітлення, відновлюють лінію.

Зелені зони косять на вулицях Марії Заньковецької та Іштвана Сечені.

Працівники обслуговуючих підприємств проводять прибирання вулиць та закріплених за ними дільниць. Вночі вулиці прибирали з використанням спецтехніки. «АВЕ Ужгород» ліквідовує стихійні сміттєзвалища на вулицях Льва Толстого, 31, Шумній, Польовій, В’ячеслава Чорновола, Тиводара Легоцького, 76, Юлії Жемайте, біля школи №6 та на проспекті Свободи, 31.

Продовжується капітальний ремонт покриття площі Шандора Петефі, реконструкція вулиці Олександра Можайського (8 Березня – Минайська). На вулиці Шумній у рамках підготовки до капітального ремонту зрізають аварійні дерева та викорчовують пні. Тротуари ремонтують на вулицях Юрія Гагаріна, Марії Заньковецької (від перехрестя вулиці Михайла Грушевського до перехрестя вулиці Тиводара Легоцького), Минайській (від вулиці Олександра Бородіна до будинку 67). На вулиці перемоги проходить ремонт каналізації. Поточні ремонти роблять на вулицях Олександра Фединця (перемощення кам’яної бруківки), Жупанатській (перемощення кам’яної бруківки) та Олександра Бородіна.

Джерело: Ужгородська міськрада у ФБ

 

13 липня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів