Комісія Держслужби України з надзвичайних ситуацій продовжує працювати на Закарпатті

Комісія Держслужби України з надзвичайних ситуацій продовжує працювати на Закарпатті
13 липня члени комісії розпочали комплексні роботи з інспектування у виконавчому комітеті Ужгородської міської ради.

 

Протягом дня проводилася перевірка діяльності структурних підрозділів Ужгородського міськвиконкому, міської ланки територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту, утворених комісій, спеціалізованих служб, формувань цивільного захисту, підприємств, установ і організацій з виконання вимог законів та інших нормативно-правових актів з питань техногенної та пожежної безпеки, цивільного захисту і діяльності аварійно-рятувальних служб.

Аналогічну перевірку пройдуть й структурні підрозділ Ужгородської державної адміністрації, районної ланки територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту, утворених комісій, спеціалізованих служб, формувань цивільного захисту, підприємств, установ і організацій.

Окрім цього проводиться перевірка службової діяльності Ужгородського міськрайонного відділу Управління ДСНС України у Закарпатській області та 1-го Державного пожежно-рятувального загону м. Ужгород. Зокрема, проведено збір за сигналом «Учбова тривога». Також було проінспектовано готовність до реагування на надзвичайні ситуації й події чергових відділень 14-ї державної пожежно-рятувальної частини.

У ДСНС України у Закарпатській області

 

13 липня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів