На Закарпатті завтра приспустять Державний прапор України

На Закарпатті завтра приспустять Державний прапор України
Як ми вже повідомляли, через скоєну головою Перечинської РДА дорожньо-транспортну пригоду, внаслідок якої одна жінка померла, а ще одна перебуває у важкому стані в лікарні, голова облдержадміністрації Геннадій Москаль своїм розпорядженням оголосив у неділю, 15 липня, у Перечинському районі День жалоби.

 

Згідно з документом, на будинках державної влади, органів місцевого самоврядування, державних установах, підприємствах та організаціях Перечинщини буде приспущено Державний прапор, крім того установам та організаціям, незалежно від форми власності рекомендовано скасувати проведення розважально-концертних заходів.

Як уже повідомлялося, в п’ятницю (13.07) вночі в м.Перечин голова райдержадміністрації В.Олефір у нетверезому вигляді скоїв смертельну ДТП. Голова РДА вже написав заяву на звільнення, відсторонений із посади, у Київ направлені матеріали на його звільнення. У зв’язку з аварією Г.Москаль скасував щорічний фестиваль лемківської культури «Лемківська ватра», який мав відбутися 15 липня в с.Ворочово на Перечинщині.

Джерело: Сайт Геннадія Москаля

Москаль оголосив у неділю на Перечинщині День жалоби

Кращі фахівці Закарпаття рятують життя жінки, збитої головою Перечинської РДА

Жахливого ДТП на Закарпатті могло й не бути, якби поліція відреагувала адекватно

Москаль: «Ми наполягатимемо на арешті голови РДА, котрий у п’яному вигляді скоїв важке ДТП, – перед законом усі рівні!»

Страшна ДТП у райцентрі неподалік Ужгорода

Офіційно від поіції Закарпаття про смертельну ДТП у Перечині

 

14 липня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів