Де відпочити бюджетним туристам в Карпатах?

Де відпочити бюджетним туристам в Карпатах?
Зняти житло влітку в Карпатах безумовно дешевше, аніж в тій же Одесі або в будь-якому іншому місті з пляжним відпочинком...

 

Тому Карпати виступають чудовою альтернативою морському відпочинку для тих, хто хоче провести відпустку в горах на свіжому повітрі. У Карпатах багато активностей: туристичні походи, риболовля, екстремальні види спорту в горах, передає Delo.

Моршин та Мукачево: квартиру можна зняти за 250-300 грн на добу

Одні з найбільш бюджетних курортів цього літа на Західній Україні - Моршин і Мукачево. Якщо говорити про Моршині, то його цілющі джерела відомі у всьому світі і не мають аналогів. Кожен джерело відрізняється унікальним хімічним складом, а екологічно чиста зона та гірське повітря підсилюють лікувальний ефект, сприяючи швидкої нормалізації функцій організму.

Територіальна близькість до мінеральних джерел і до Карпат, роблять ці курортні міста привабливими для туристів.

У Моршині, на сервісі бронювання житла подобово, можна орендувати 1-кімнатну квартиру всього за 300 грн. Середня ціна на житло подобово в цьому місті 250 600 грн.

У Мукачеві житло можна орендувати за ціною від 350 грн.

Східниця та Міжгір'я за 350 грн

Ще одні привабливі для туристів місця - це Східниця та Міжгір'я. У Східниці можна орендувати однокімнатну квартиру від 350 грн/добу, а 2-кімнатну квартиру за 550 грн/добу. Для бюджетного туризму на сервісах бронювання житла можна знайти більш економний варіант - 1-кімнатна квартира за 300 грн/добу.

Міжгір'я привабливо своїм близьким розташуванням до Національного природного парку «Синевир» в Карпатах. Це ідеальне місце для літнього відпочинку в горах обійдеться вам в 350-500 грн/добу.

Що чекати від Яремчі і Ясиня

Взимку сюди приїжджають любителі зимових видів спорту, а й влітку тут є на що подивитися. Багато хто приїжджає в Яремче помилуватися водоспадом Пробій і джерелами мінеральних вод. Так, орендувати квартиру в Яремче можна за ціною від 400 грн/добу. Ясіня розташований в унікальній за красою місцевості в Рахівському районі Закарпаття на висоті 654 метра над рівнем моря між двома гірськими хребтами - Свідовецьким і Чорногірським, поряд зі знаменитою горою Говерлою.

Ціни на житло в Ясіня трохи вище, в порівнянні з іншими курортними місцями в Карпатах. Тому забронювати житло в Ясіня можна за 600 грн/добу.

Джерело: Інше

 

14 липня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів