Кулінарні дива закарпатської Гуцульщини

Кулінарні дива закарпатської Гуцульщини
Рахівчанка Анна на базар за бринзою не ходить, так як робить цю смакоту вдома власноруч.

 

Гастрономічні родзинки Рахівського району – це бринза та вурда. В гірських районах нашого краю майже кожна господиня готує їх вдома та має власний рецепт.

Панні Анна з Рахова не ходить за бринзою на базар, адже власноруч робить її вдома. Каже, свіженьке з полонини – найкраще. А от на ринку в місті можна побачити тих жінок, які свою продукцію продають. Так само наголошують, що бринза та вурда – зі свіженького молока, який принесли з полонини.

Аби продукція вийшла смачна, кожна господиня робить її за своєю рецептурою. Місцеві кажуть: екологічно чиста продукція – запорука здоров’я.

Джерело: М-Студіо

 

 

14 липня 2018р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів

Залишити коментар:

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без будь-яких попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані правоохоронним органам, якщо від них надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати посилання та рекламні повідомлення!

Необхідні поля позначені наступним символом:*