На Закарпатті закриті для відвідувань ліси на Перечинщині

На Закарпатті закриті для відвідувань ліси на Перечинщині
Літо. Пожежонебезпечний період на теренах Закарпаття триває. Працівники державної лісової охорони ДП «Перечинський лісгосп» вкотре закликають громадян дотримуватись правил пожежної безпеки в лісі та постійно проводять профілактичні заходи щодо попередження виникнення загорань в лісі, боротьби з вогнем і його нерозповсюдженням.

 

За перше півріччя 2018 року лісовою охороною підприємства проведено 18 рейдів територією лісового фонду по виявленню  порушників правил пожежної безпеки, в результаті чого складено 9 протоколів про адміністративне правопорушення. Проведено для громадськості 2 лекції з дотримання правил пожежної безпеки в лісах України. По території лісового фонду підприємства оновлено наглядну агітацію на протипожежну тематику.

Одним із ефективних методів боротьби з вогняною стихією є мінералізовані смуги – штучно створений протипожежний бар’єр, шляхом очищення певної ділянки території, що межує з лісовим масивом, від горючих матеріалів. За шість місяців поточного року підприємством збудовано 3 км нових та проведено догляд за вже існуючими мінералізованими смугами, протяжністю 4 км.

Також, для запобігання виникнення пожежі в лісі перекрито позапланові дороги на території лісового фонду, де встановлено 9 шлагбаумів.

При виявленні пожежі на території лісового фонду ДП «Перечинський лісгосп», просимо повідомляти чергового працівника апарату управління підприємства за номером: (031 45) 2-15-77 або зателефонувати на службу порятунку за номером «101».

Джерело: Прес-служба Закарпатсьокого ОУЛМГ

 

14 липня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів