Представниця Країни Вранішнього Сонця познайомиться з квасолевими традиціями на Закарпатті

Представниця Країни Вранішнього Сонця познайомиться з квасолевими традиціями на Закарпатті
Ця жінка зібрала інформацію про всі бобові, які вирощуються у Японії і навіть випустила книгу про це.

 

Кійомі Хасегава є відомою в Японію авторкою кулінарних дописів, але в той же час вона присвятила себе дослідженню квасолі.

handbook-of-japanese-beans-6

Ця книга вийшла лише японською мовою, але викликала значний інтерес. А наступного тижня Кійомі приїде до України і відвідає також і нашу область.

Про це написала Ольга Зубик в соцмережах.

"Просто неймовірно усвідомлювати, що у всьому світі є люди, які віддано займаються пошуком і збереженням різноманіття рослин. Цього літа є унікальна нагода познайомитися і поспілкуватися з японкою, яка збирає усю інформацію про КВАСОЛЮ - різні види насіння в Японії і у всьому, автентичні рецепти, екологічний підхід до вирощування.

За тиждень пані Кійомі Хасегава буде в Україні і сповнена ентузіазму у дослідженні нашої квасолевої традиції. Разом з проектом Лонго Май вона познайомиться з квасолевими традиціями в Закарпатті, відвідає ферму "Стрийський Ясь" і "Жива земля" в Потуторах, а перед вильотом в Туніс - відвідає Київ", - написала Ольга Зубик, яка працює в проекті Лонго Май.

Джерело: ПроЗак

 

14 липня 2018р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів

Залишити коментар:

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без будь-яких попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані правоохоронним органам, якщо від них надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати посилання та рекламні повідомлення!

Необхідні поля позначені наступним символом:*