Чи міг бути іншим трагічний сюжет смертельної аварії за участі п’яного посадовця на Закарпатті?

Чи міг бути іншим трагічний сюжет смертельної аварії за участі п’яного посадовця на Закарпатті?
Як ми вже повідомляли, під колесами джипа на єврономерах голови Перечинської РДА Віктора Олефіра загинула жінка. Ще одна постраждала зараз у реанімації, вона потребує кількох операцій.

 

Сам Олефір не постраждав. Що він святкував того вечора, стане відомо після допиту молодої жінки, яка теж напідпитку була з ним у машині в момент аварії. Водій до останнього переконував, що алкоголю не вживав. Медики, які оглядали очільника райадміністрації, шоковані, адже те, що чиновник був п’яний, було видно неозброєним оком.

"Проробив у диспансері і ще такого не бачив, щоб у такому стані приводили. Він каже: мене тут нема. Кажу: у вас на руках кайданки. А він каже: нема в мене ніяких кайданків", - розповів лікар Закарпатського наркодиспансеру Віктор Мацола.

Смертельного ДТП могло б і не бути, якби поліція затримала Олефіра на місці попередньої аварії, яку він скоїв за годину до наїзду на пішоходів. Так вважає очільник Закарпатської обладміністрації Геннадій Москаль.

"У Перечинське відділення поліції надійшло повідомлення, що в с.Ворочово по вул. Головній сталася дорожньо-транспортна пригода – голова Перечинської РДА В.Олефір за кермом позашляховика Jeep Cherokee зіткнувся з автомобілем ВАЗ-2109. На місце виїхала поліція й побачивши, що водій позашляховика був у стані алкогольного сп’яніння, відпустила його через те, що внаслідок аварії не було потерпілих", - повідомив керівник ОДА.

Поліція визнає, що таке ДТП насправді було, але на місці аварії правоохоронці нікого не застали.

"Телефоном заявник пояснив, що він уже з'ясував усе з винуватцем аварії і претензій не має, допомога поліції вже не потрібна", - розповів речник Національної поліції Закарпаття Володимир Павлюх.

"Правоохоронці кажуть, що коли вони приїхали, на місці вже нікого не було. Інші джерела говорять, що вони розбиралися на місці. Важко мені зараз сказати, бо тоді нам поліція казала, що вони виїжджали. Проводиться службова перевірка", - розповів заступник голови Закарпатської ОДА Ярослав Галас.

За фактом смертельної ДТП прокуратура вже оголосила голові РДА про підозру. Наразі він у СІЗО і вже написав заяву про звільнення. Якщо провину посадовця доведуть, йому загрожуватиме до восьми років позбавлення волі. Обох жінок, яких збив позашляховик, одразу шпиталізували, але попри зусилля медиків, 56-річна жителька Перечина померла через кілька годин після аварії. За життя 72-річної жінки зараз борються лікарі.

Джерело: Тетяна Шимон, ТСН

?

??

?

Москаль: Матеріали на звільнення голови Перечинської РДА направлені в Київ

Ужгородський міськрайсуд переніс розгляд справи голови Перечинської РДА на понеділок

Роман Стефанишин: голову Перечинської РДА за годину до смертельного ДТП поліція не зупиняла
 
Прокурор Закарпаття оголосив про підозру голові Перечинської РДА у вчиненні смертельної ДТП

На Закарпатті завтра приспустять Державний прапор України

Москаль оголосив у неділю на Перечинщині День жалоби

Кращі фахівці Закарпаття рятують життя жінки, збитої головою Перечинської РДА

Жахливого ДТП на Закарпатті могло й не бути, якби поліція відреагувала адекватно

Москаль: «Ми наполягатимемо на арешті голови РДА, котрий у п’яному вигляді скоїв важке ДТП, – перед законом усі рівні!»

Страшна ДТП у райцентрі неподалік Ужгорода

Офіційно від поліції Закарпаття про смертельну ДТП у Перечині

 

15 липня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів