Байкери-аристократи "окупували" липневий Ужгород

Байкери-аристократи "окупували" липневий Ужгород
В Ужгороді проходить міжнародний байкарський зліт MUSIC AVIA BIKE UKRAINE, на який з’їхалися байкери з різних куточків планети.

 

Учасники були з сусідніх Угорщини, Білорусі та Польши, а також з Німеччини, США та Англії. Більше сотні чоловіків на залізних конях їздили обласним центром Закарпаття і вчора, 14 липня.

Ужгородець Олександр Герешко написав про цьогорічний захід у соціальній мережі Фейсбук:

«…Цього року приголомшений Шевченко теж споглядав за солідною кількістю байкерів. Тусувалася більш аристократична мотопубліка. Бракувало демократичних наложниць, обережнішими були елементи супутніх іміджу провокацій. Провокувала поліція.

В хорошому сенсі. Дали дітям переклацати всіми гомбичками поліцейського авто. Це було найкрутішим. Поліції треба заводити свою байкер-команду. Вся площа п’ять хвилин спокійно слухала брутальну поліцейську сирену, аж поки діти не награлися. Далі почали гратися вже дорослі. Колона рушила містом…»

Байкери відпочивали на Ужгородському кар’єрі, що на Радванці. А вечерами для них на стадіоні «Авангард» виступали відомі гурти.

Було й авіа шоу та веселі старти та ще багато веселостей. За усім могли спостерігати мешканці. Вони радо фотографувалися з байкерами та їх залізними конями.

Байкерський зліт для ужгородіців вже став невід’ємною частиною міста. Як і Парад наречених, масові заїздивелосипедистів та щорічний «Сакура Фест».

 

Джерело: facebook

 

15 липня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів