Містяни перелякались від появи "армади літаків" у небі над Ужгородом дарма!

Містяни перелякались від появи "армади літаків" у небі над Ужгородом дарма!
Це був не "авіаналіт чужих", а міжнародне авіашоу!

 

Фестиваль MUSIC AVIA BIKE UKRAINE зібрав учасників зі США, Росії, Угорщини, Молдови, Німеччини, Польщі, Англії, Білорусі та українських міст. 

Цього року на фестиваль зареєструвалися понад 100 байкерів. У перший день вони відпочивали на місцевому кар’єрі в мікрорайоні Радванка. 

А у другий день фестивалю гостей чекало авіашоу. Music Avia Bike Ukraine – це потужне об’єднання безстрашних пілотів, суворих байкерів і найпопулярніших рокерів.

Music Avia Bike Ukraine – це потужне об’єднання безстрашних пілотів, суворих байкерів і найпопулярніших рокерів. На фестивалі ви не просто отримаєте море драйву та позитиву, а й познайомитесь з величезною кількістю цікавих людей з України та зарубіжжя.

Список музичних учасників, які виступали на фесті: «ГІЕАРСЕН» (м.Ужгород), TEQUILA BAND (м.Ужгород), «Ватага» (м.Ужгород), GUITAR FORCE (Польща), HEART BEAT BRASS BAND (м.Харків), «ЖАДАН і СOБАКИ» (м.Київ), GREEN GREY (м.Київ), «КЕШ» (м.Київ), KOZAK SYSTEM (м.Київ), «БРАТИ ГАДЮКІНИ» (м.Київ), HEART BEAT BRASS BAND (м.Харків).

Джерело: "Карпатський об’єктив"

 

15 липня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів