Як проводити адвокаційні кампанії навчатимуть в Ужгороді

Як проводити адвокаційні кампанії навчатимуть в Ужгороді
19 липня в Ужгородському прес-клубі відбудеться тренінг з проведення адвокаційних кампаній «Як зробити соціально значущу подію видимою для суспільства та допомогти вирішити її у правовому полі».

 

Тренер: Анжела Бабкіна, Радник Міністерства соціальної політики з питань внутрішньо переміщених осіб в Закарпатській області; активна громадська діячка, яка уміло просуває громадські ініціативи та сприяє захисту прав як переселенців, так і інших соціально вразливих груп. Зокрема, останні ініціатива щодо законопроекту 6240 знайшла підтримку місцевих депутатів, які звернулися до ВР.

У програмі тренінгу: інтерактивна лекція, що таке адвокаційні кампанії, види адвокаційних кампаній, приклади успішних адвокасі-кампаній. Підготовка адвокаційної кампанії. Формування проблеми та пошук ефективних механізмів її вирішення.

Інтернет (електронні) можливості для планування та просування адвокаційних кампаній. Особливості «вуличних» інструментів адвокасі-кампаній та інші інструменти.

Запрошуються представники громадського сектору, журналісти, інші зацікавлені особи.

Початок о 10.00, передбачено обід 13.00-14.00, завершення -17.00

Прохання до тих, хто бажає взяти участь, реєструватися: ПІБ/організація за мейлом Ужгородського прес-клубу [email protected] 

Участь – безкоштовна

Тренінг проводитсья у рамках проекту «Голос жінки має силу» #ГолосЖінкиМаєСилу

Ужгородський прес-клуб

 

16 липня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів